Advanced IP Scanner - Hjelp

Advanced IP Scanner er raskt og gratis programvare for nettverksskanning. Det gjør det mulig å raskt oppdage alle nettverksdatamaskiner og få tilgang til dem. Med et enkelt trykk kan du skru av eller på en ekstern datamaskin, koble den til via Radmin og mye mer.

Alt du trenger å vite om Advanced IP Scanner på kun 3 minutter (video)

Nettverk-skanning og hente opp IP- og MAC-adresser

Bruke Advanced IP Scanner

Nettverks-skanner

1. Legg inn din spekter av IP-adresser (knappen «IP» i verktøy vil hjelpe deg å legge inn spekteret av IP-adresser for nettverket ditt).

2. Trykk «Skann». Når skanningsprosessen er gjennomført vil du motta en liste med datamaskinene i ditt nettverk.

Lager en favorittliste med datamaskiner for regelmessig bruk

1. Skann nettverket.

2. Velg nødvendige datamaskiner og trykk valget «Legg til Favoritter» i snarvei-menyen.

3. Du kan nå arbeide på disse datamaskinene ved å bruke fanen «Favoritter».

4. Du kan også legge til en ny datamaskin til «Favoritter» ved å velge «Handling → Legg til datamaskin...» i menyen og legg inn datamaskinens informasjon i dialogboksen.

Du kan også lagre listen over datamaskiner fra fanen «Favoritter». Filen vil lagres som .xml, .html, .csv-formater.

For å utføre denne operasjonen :

• Snarvei-meny - "Lagre valgt ";
  • Hovedmeny - "Fil → Lagre som... ".

For å laste en liste med datamaskiner fra en fil til «Favoritter», følg disse stegene : Hovedmeny - "Fil → Last inn favoritter ".

Radmin og Advanced IP Scanner

Radmin er en av de beste fjernkontrollprogramvarene for Windows, og lar deg arbeide på en fjernmaskin som om du satt rett foran den og brukte et grafisk grensesnitt.

1. Velg datamaskinen du trenger fra resultater av nettverk-skanningen eller fra fanen «Favoritter».

2. Om Radmin Server finnes på datamaskinen, kan du koble til ved å velge tilsvarende type Radmin-forbindelse i snarvei-menyen. For å koble til en ekstern datamaskin, må du installere Radmin Viewer. Du kan laste dette ned gratis på: www.radmin.com/no/download/.

Du kan også bruke den bærbare versjonen av Radmin Viewer. Aktiver «Bruk bærbar versjon av Radmin Viewer» i «Innstillinger → Alternativer... → Diverse» og spesifiser banen til det.

Funksjoner

Lagre liste

Denne funksjonen gjør det mulig å lagre datamaskinlisten fra nåværende fane. Filen lagres i .xml, .html, .csv-formater.

For å utføre denne operasjonen :

• Snarvei-meny - "Lagre valgt ";
  • Hovedmeny - "Fil → Lagre som... ".

Last liste

Denne funksjonen gjør det mulig å laste liste med datamaskiner fra den bestemte filen inn i listen «Favoritter». Kun .xml-filer kan brukes for innhenting.

For å utføre denne operasjonen :

• Hovedmeny - "Fil → Last inn favoritter ".

Verktøy – Klasse «C» undernettverk

Dette gir deg mulighet til å lage start-IP-adressen som ***.***.***.0 og siste IP-adresse som ***.***.***.255, der «***» er nåværende verdi av IP-adressen som er lagt inn.

For å utføre denne operasjonen :

• Verktøylinje - knapp for «klasse ‘C’ undernettverk».

Verktøy – nåværende datamaskins undernettverk

Denne funksjonen gir deg mulighet til å legge inn IP-adresser med start og slutt som undernettverket i dag skjuler på datamaskinen din.

For å utføre denne operasjonen :

• Verktøylinje - Knapp «IP».

Verktøy - Ping

Startet et terminalvindu med kommandoen ping til en ekstern datamaskin.

For å utføre denne operasjonen :

• Snarvei-meny - "Verktøy → Ping";
  • Hovedmeny - "Handling → Verktøy → Ping".

Verktøy - Tracert

Startet et terminalvindu med kommandoen spore for å spore ruten til en ekstern datamaskin.

For å utføre denne operasjonen :

• Snarvei-meny - "Verktøy → Tracert";
  • Hovedmeny - "Handling → Verktøy → Tracert".

Verktøy - Telnet

Starter en terminal forbundet til en utvalgt datamaskin på standard Telnet-port.

For å bruke Telnet-klienten (andre enn standard-klienten) må du spesifisere stien til den i «Innstillinger → Alternativer... → Diverse».

For å utføre denne operasjonen :

• Snarvei-meny - "Verktøy → Telnet";
  • Hovedmeny - "Handling → Verktøy → Telnet".

Verktøy - SSH

Gir deg mulighet til å forbinde til utvalgte datamaskiner via SSH-klient valgt av bruker. SSH-klient er spesifisert i «Innstillinger → Alternativer... → Diverse».

For å utføre denne operasjonen :

• Snarvei-meny - "Verktøy → SSH";
  • Hovedmeny - "Handling → Verktøy → SSH".

Alternativer - Ytelse

Valget «Skanning med høy presisjon (lavere hastighet)» gir deg muligheten til å skanne hver enkelt datamaskin flere ganger. Dette forbedrer nøyaktigheten til skanningen, men det tar lengre tid.

Skanninghastigheten gir deg mulighet til å glatt endre hastigheten på skanningen, i tillegg til belastningen på prosessoren og nettverket.

Klikk på knappen «OK» for å lagre endringer i innstillingene.

For å utføre denne operasjonen :

• Hovedmeny - "Innstillinger → Alternativer → Ytelse ".

Alternativer - Ressurser

Seksjonen ressurser gir deg mulighet til å velge hvilke ressurser som skal skannes. Jo mindre antall ressurser som er valgt, jo mindre tid vil gjennomføringen av skanningen ta.

Klikk på knappen «OK» for å lagre endringer i innstillingene.

For å utføre denne operasjonen :

• Hovedmeny - "Innstillinger → Alternativer → Ressurser ".

Alternativer - Diverse

I seksjonen diverse innstillinger til nedlastingsprogrammet kan du aktivere automatisk oppdatering-sjekk, og spesifisere brukeren til SSH-klienten, Telnet-klienten, FTP-klienten, HTTP-klienten. Du kan også aktivere bruken til bærbar versjon av Radmin Viewer og spesifisere banen.

I denne seksjonen kan du aktivere fargeendringer på tabellen.

For å utføre denne operasjonen :

• Hovedmeny - "Innstillinger → Alternativer → Diverse ".

Avslutt datamaskin

Denne funksjonen gir deg mulighet til å eksternt prøve å skru av valgt datamaskin (om du er autorisert til å gjøre det).

For å utføre denne operasjonen :

• Hovedmeny - "Handling → Avslutning ";
  • Snarvei-meny - "Avslutning ";
  • Verktøylinje - Knappen «Avslutt» (flere knapper kan legges til verktøyet fra hovedmenyen under seksjonen «Vis»).

Etter du har trykket på knappen «Avslutt», vil dialogboksen som vises under dukke opp på skjermen, der følgende behandling kan utføres ved å velge tilsvarende alternativer:

• «Tvungen avslutning» – avslutning / last inn datamaskin på nytt, selv om noen programmer fortsatt kjører og det dukker opp varsel om mulig tap av data som ikke er lagret i tilfelle gjenoppstart;
  • «Omstart» – startet datamaskinen på nytt fremfor å skru den av;
  • «Melding» – advarer bruker at «din datamaskin vil starte opp på nytt i N sekunder».

Avbryt ekstern avslutning

Denne funksjonen gjør det mulig for deg å avbryte ekstern avslutning på valgte datamaskiner.

For å utføre denne operasjonen :

• Hovedmeny - "Handling → Avbryte skru av ";
  • Snarvei-meny - "Avbryte skru av ";
  • Verktøylinje - Knappen «Avbryte avslutning» (flere knapper kan legges til verktøyet fra hovedmenyen under seksjonen «Vis»).

Wake-on-LAN

Denne funksjonen sender kommandoen «Wake-On-LAN» til utvalgte datamaskiner. Denne kommandoen vil kun sendes til datamaskiner der MAC-adressene er identifisert.

For å utføre denne operasjonen :

• Hovedmeny - "Handling → Wake-on-LAN";
  • Snarvei-meny - "Wake-On-LAN";
  • Verktøylinje - Knappen «Wake-On-LAN» (flere knapper kan legges til verktøyet fra hovedmenyen under seksjonen «Vis»).

Søk på datamaskinen

Denne funksjonen vil åpne Windows Utforsker som viser den utvalgte datamaskinen.

For å utføre denne operasjonen :

• Hovedmeny - "Handling → Utforsk ";
  • Snarvei-meny - "Utforsk ";
  • Verktøylinje - Verktøylinje – knappen «Utforske» (flere knapper kan legges til verktøylinjen fra hovedmenyen under seksjonen «Vis»).

HTTP-forbindelse

Gir deg mulighet til å koble datamaskinen via HTTP-protokollen ved å bruke en nettleser valgt av brukeren. HTTP-klienten er bestemt i «Innstillinger → Alternativer... → Diverse». Om HTTP-klienten ikke er spesifisert, bruker klienten standard.

For å utføre denne operasjonen :

• Hovedmeny - "Handling → HTTP";
  • Liste med datamaskiner - dobbelklikk på datamaskin-ikonet, dobbelklikk «HTTP» for tilkobling;
  • Verktøylinje - Knappen «HTTP» (flere knapper kan legges til verktøylinjen fra hovedmenyen under seksjonen «Vis»).

HTTPS-forbindelse

Gir deg mulighet til å koble datamaskinen via HTTPS-protokollen ved å bruke en nettleser valgt av brukeren. Den samme klienten brukes for å koble til HTTP-protokollen.

For å utføre denne operasjonen :

• Hovedmeny - "Handling → HTTPS";
  • Liste med datamaskiner - dobbelklikk på datamaskin-ikonet, dobbelklikk «HTTPS» for tilkobling;
  • Verktøylinje - Knappen «HTTPS» (flere knapper kan legges til verktøylinjen fra hovedmenyen under seksjonen «Vis»).

FTP-forbindelse

Denne funksjoner gir deg mulighet til å koble en utvalgte datamaskin via FTP-protokollen ved bruk av en nettleser. Du kan bestemme forskjellige FTP-klienter under seksjonen «Innstillinger → Alternativer... → Diverse».

For å utføre denne operasjonen :

• Hovedmeny - "Handling → FTP";
  • Liste med datamaskiner - dobbelklikk på datamaskin-ikonet, dobbelklikk «FTP» for tilkobling;
  • Verktøylinje - Knappen «FTP» (flere knapper kan legges til verktøylinjen fra hovedmenyen under seksjonen «Vis»).

Tilkobling via Radmin

Denne funksjonen begynner Radmin for å koble til den bestemte datamaskinen.

For å utføre denne operasjonen :

• Hovedmeny - "Handling → Radmin";
  • Snarvei-meny - "Radmin";
  • Liste med datamaskiner - dobbelklikk på datamaskin-ikonet, dobbelklikk «Radmin»;
  • Verktøylinje - du kan legge til knapper i verktøyet ditt fra hovedmenyen under seksjonen «Vis».

Forbindelse fjernstyringsprogram (RDP)

RDP (Remote Desktop Protocol) er utviklet av Microsoft for å gi et grafisk grensesnitt som tillater en bruker å arbeide på andre datamaskiner over en nettverksforbindelse.

Tillater deg å koble til en utvalgt datamaskin via RDP.

For å utføre denne operasjonen :

• Hovedmeny - "Handling → RDP";
  • Snarvei-meny - "RDP";
  • Liste med datamaskiner - dobbelklikk på datamaskin-ikonet, dobbelklikk «RDP»;
  • Verktøylinje - Knappen «RDP» (Du kan legge til knapper i verktøyet ditt fra hovedmenyen under seksjonen «Vis)».

Gratis nedlasting
Kompatibel med Windows 11, 10, 8, 7
Last ned Radmin – pålitelig programvare for eksternt skrivebord for IT -proffer
Stavefeil? Velg den og trykk på ctrl + enter

Stavefeil

Tilby en løsning *

Copyright © 1999-2024 Famatech Corp. Forbeholdt alle rettigheter.

Select language:

English Български език Česky Dansk Deutsch Ελληνικά Español Eesti Français Hrvatski Magyar Bahasa Indonesia Italiano Latviešu Lietuvių kalba Nederlands Norsk Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Srpski Svenska Suomi Türkçe Tiếng Việt Українська 简体中文 繁體中文 한국어 ภาษาไทย العربية فارسی עברית